Beställ mätdosor

Här kan du som är privatperson och önskar mäta radon i din privata bostad beställa mätdosor för lång- eller korttidsmätning. Om du önskar beställa mätning för flera lägenheter i flerbostadshus eller för en arbetsplats,  kontakta oss för offert. 

Ett mätpaket med 2 spårfilmsdosor för långtidsmätning kostar 495 kr (ordinarie pris 660-895 kr hos mätlaboratorium), extra mätdosa: 175 kr/st. Ett mätpaket med 2 dosor för korttidsmätning kostar 550 kr  och extradosa 195 kr. Alla priser är inklusive moms, frakt och analys av vår Swedac-ackrediterade samarbetspartner Eurofins.

För att mäta enligt SSM:s (Strålsäkerhetsmyndigheten) metodbeskrivning krävs minst 2 mätpunkter i en och tvåplansfastigheter, vid fler än två plan krävs minst en mätdosa per bostadsplan. Har du frågor kring  radonmätning så hjälper vi dig gärna, välkommen att  kontakta oss på telefon, e-post eller webbformulär. 

Klicka på länken nedan för att komma till vår beställningssida för mätdosor och ta del av vårt avtalade pris. Din beställning levereras direkt från vår samarbetspartner och de hanterar även analys och fakturering. 

Beställ här