Referenser

 

flaskHär kan ni läsa några av våra kunders egna ord om hur de upplevt det arbete vi utfört hos dem. Önskas kontakt med referensgivaren kan vi förmedla kontaktuppgifter.


Du kan säga Adjö till den gamla ven.systemet! Vilken skillnad!   Den nya, både i funktion och utseendet är helt fantastiskt, mycket bättre luft, speglar i duschrummen immar inte längre. Alla rum är luftiga och känns mycket bättre, värmen i huset håller gem temperatur. Du själv kan ställa in temperatur inne i huset. Dessutom är den väldigt tyst. Vi kan verkligen rekommendera detta system! LR-konsult & Installation AB i Linköping gjorde ett utmärkt och noggrant jobb, mycket kunniga och pålitliga inom sitt område.

20141216_160816
FTX aggregat Free V60 MiniWin med svart designkåpa och svart täckpanel

Bozena, Linköping


LR Konsult har hjälpt vår förening BRF Knivstahus nr 2 med att få ner radonvärdet till värden under myndigheternas högsta acceptabla radonvärde i bostadsområdet där vi haft oacceptabelt höga värden. Lyckat resultat har uppnåtts och LR konsult har haft en bra dialog med oss under hela processen. Vi vill verkligen rekommendera LR konsult då vår erfarenhet är att de utför ett mycket professionellt arbete och är bra att ha och göra med.

Marcus Aveholt, Styrelseledamot i brf Knivstahus nr 2


Vi har fått tillbaka mätprotokollet efter radonsaneringen som gjordes av Er. Mätvärdet överträffade våra förväntningar och det låg på 40 Bq efter Era åtgärder, innan Er sanering var värdet på 260 Bq.

Jag vill tacka för ett proffsigt utfört arbete och jag kommer att rekommendera Er till andra som har problem med radon. Än en gång ett stort tack för all hjälp med utfört arbete och ansökan till Länsstyrelsen.

Leif & Eva, Norrköping


Jag anlitade LR-Konsult & Installation då jag hade konstaterat förhöjda radongashalter i min bostad, och jag är mycket nöjd med de kontakter jag haft med dem.

Det har varit lätt att ställa frågor och svaren har jag fått på ett sådant sätt att jag förstått hur de tänkt och vad det inneburit. Eftersom jag fick förslag på olika lösningar så blev det en hel del frågor som behövde ställas och även om jag inte valde det alternativet som de föredrog så blev ju resultatet bra.

Dom har arbetat snabbt och varit på plats när dom sagt att dom ska komma.

Resultatet av åtgärderna blev mycket bra och jag har nu fått ner radonhalten från mer än 400 Bq/m3 till 40 Bq/m3.

Birgitta, Linköping


LR-Konsult ett namn att lägga på minnet. Redan från första träffen gav de ett seriöst och förtroendeingivande intryck som förstärktes under resans gång. Vi anlitade LR-Konsult då vi hade en bristfällig ventilation i huset samt förhöjda radonhalter. Vi har bara bra saker att säga om LR-Konsult och resultatet av den nya ventilationen är fantastiskt bra. LR-Konsult har lyckats med konsten att installera ett mekaniskt ventilationssystem som vi knappt märker av bortsett från att vi fått ett otroligt mycket bättre inomhusklimat. Det är snyggt och proffsigt utfört samt mycket tyst!

Vi kan varmt rekommendera LR-konsult. De har varit mycket bra att ha och göra med. De har lyssnat till våra önskemål och hela tiden haft en väldigt bra dialog med oss under arbetets gång.

Marcus och Emma, Motala

Bilder från installationen

Tvåplansvilla i Motala med källare. Aggregat placerat i källare och all rördragning i bostadsrummen. All synlig rördragning inklätt/ nedsänkt innertak med målad gips.

Kanaldragning mellan plan
Kanaldragning mellan plan
Gipsade kanaler
Gipsade kanaler
Färdigt
Färdigt
Påsadlad vägg med inbyggda kanaler
Påsadlad vägg med inbyggda kanaler
Resultat vägg målad
Resultat vägg målad
Kanaldragning i tak hall plan 1 trapp
Kanaldragning i tak hall plan 1 trapp
Gipsat och klart
Gipsat och klart